Sant Feliu començarà a desplegar el nou pla de dinamització comercial

Sant Feliu de Guíxols començarà a desplegar el nou pla de dinamització comercial de manera immediata.

Després de mesos de treball, el nou document estratègic ha estat presentat a tots els agents implicats. Durant els darrers mesos s'ha portat a terme una tasca d'estudi i diagnosi que ha permès elaborar una fotografia clara de quines són les potencialitats i els dèficits de les dues zones comercials de la ciutat, tant el centre com la de la part nord, a Vilartagues. Amb aquest anàlisi a les mans, el pla preveu abordar accions que van encaminades a tres grans grups: per una banda les que parlen de l'urbanisme comercial, és a dir, tot allò que fa referència a les polítiques d'embelliment, per a l'altra el concens entre el sector públic i el privat per treballar de manera conjunta i desenvolupar aixó accions per incentivar el comerç, i en darrer lloc caldria treballar la competitivitat per professionalitzar el sector i i adquirir nous hàbits.

Tot un pla d'acció que es podria començar a desplegar en els propers mesos. De fet, ara ja iniciaran converses per decidir quins són els projectes que podrien tenir cabuda al llarg del proper 2018.

Pel que fa al mercat municipal, el pla de dinamització el marca com un dels motors comercials de la ciutat. Des de l'Ajuntament saben que és un equipament que té les instal·lacions posades al dia però que ara cal fer el necessari per explotar-lo al màxim comercialment.


Tot l'estudi que permetrà desplegar aquest pla de dinamització econòmica i comercial ha estat elaborat per l'empresa Focalizza.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia