Ja han començat les obres del carrer Girona de Sant Feliu de Guíxols

INTERVÉ: Josep Saballs, regidor d'urbanisme de Sant Feliu de Guíxols

Ja han començat les obres del carrer Girona de Sant Feliu de Guíxols. Aquesta via en els darrers anys havia patit un deteriorament important en la seva superfície i presentava nombroses mancances, de manera que és una obra que els veïns portaven molt temps reclamant a l'Ajuntament.

El tram en el qual s'actua, del carrer Joan Maragall fins al carrer de les Eres, té una superfície total de 2.200 metres quadrats. El projecte es basa en l'asfalt de la calçada i la pavimentació de la zona de la vorera, de manera que tot quedarà al mateix nivell.

La reforma preveu també canviar les línies elèctriques existents, per tal de reduir el risc d'avaries i càrregues de tensió. També es reordenaran els cables, s'executarà una nova xarxa que separarà l'aigua de clavegueram de la potable i s'hauran d'adaptar els guals i accessos de vianants a la nova rasant. Pel que fa a la xarxa de gas existent i als punts de llum, es mantindran els actuals.

Per altra banda a la confluència entre el carrer de Girona i el carrer de les Eres hi haurà una placeta en la qual s'hi preveu col·locar una font pública d'aigua potable, bancs de fusta i arbres.

A nivell de mobiliari urbà també es preveu la col·locació de 10 papereres en cada cruïlla i de 82 pilones al costat est del recorregut.

Les obres tenen un pressupost d'1.003.712 euros i està previst que es finalitzessin en 9 mesos, però l'empresa s'ha compromès a acabar-les en 6, de manera que veuran la llum abans de Festa Major.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia