El mar i la muntanya es disputaran els turistes de Setmana Santa

Baix Empordà

Data: 22/03/2018

Intervé: Bàrbara Hallé, presidenta del Grup Costa Brava Centre

Mar o muntanya, aquesta és la qüestió. Aquesta Setmana Santa arriba matinera i la Costa Brava s'haurà de disputar enguany els visitants amb el turisme de muntanya, ja que la neu encara és abundant i són molts els qui volen aprofitar els darrers dies d'esquí. 

Des del Gremi d'Hoteleria de la Costa Brava Centre expliquen que cada quatre anys es dóna aquesta circumstància i que això no frenarà la ocupació, si bé enguany es difícil que s'assoleixin les xifres de plena ocupació del 2017. Preveuen que els dies forts siguin 2 o 3 enlloc de tota la setmana.  

Com sempre, la meteorologia tindrà molt a dir en les xifres d'ocupació finals, ja que el que busca el públic a la Costa Brava és sol i un bon temps. Les darreres hores seran definitives, ja que cada vegada més, el públic té tendència a esperar-se a darrera hora per fer les reserves hoteleres. 

El públic que s'espera per aquesta Setmana Santa és majoritàriament del país, tant pel que fa a les estades d'uns dies a la Costa Brava com a les visites d'un sol dia per gaudir de l'àmplia oferta d'esdeveniments culturals, gastronòmics o de lleure que es porten a terme coincidint amb la festivitat. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia