Platja d'Aro ja instal·la la il·luminació per un Nadal que ve amb novetats

Encara no ha arribat la Castanyada però són molts els municipis del Baix Empordà que ja comencen  a vestir-se de Nadal. Un dels pobles que tradicionalment més brillen amb la seva il·luminació és Platja d'Aro, que aquests dies ha començat a desplegar una instal·lació lumínica de baix consum que s'estén 24.000 metres quadrats fent resplendir tota l'avinguda principal del municipi i els carrers adjacents i que es manté fins passat carnaval. 

Enguany el municipi comptarà també amb un dels grans atractius del Nadal passat, el túnel de llum de 60 metres de les galeries comercials del carrer Miramar, únic a Catalunya, que compta amb centenars de bombetes i balla al ritme de la música periòdicament i durant totes les festes. Aquest any, i vist l'èxit de l'any passat, es repeteix l'experiència però amb una coreografia i banda sonora renovades que s'inauguraran el 30 de novembre coincidint amb l'inici de la campanya de Nadal. 

L'altre gran atractiu que Platja d'Aro mantindrà per les festes serà la pista de gel, que enguany arriba amb canvi d'ubicació i serà pública, amb la qual cosa els preus seran més econòmics. La pista, que el Nadal anterior estava al PP's Park, es traslladarà al voltant de la plaça d'Els Estanys. Des del consistori volen donar un caràcter més proper al projecte i obrir la possibilitat que associacions, entitats o escoles puguin participar-ne. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia