Palafrugell desdoblarà l'Avinguda d'Espanya

Palafrugell

Data: 03/07/2019

Intervenen: Lluís Ros, regidor d'urbanisme; Josep Piferrer, Alcalde

L'Ajuntament de Palafrugell vol desdoblar l'Avinguda d'Espanya per connectar l'autovia de C-31 amb l'Autovia de Calella. Aquesta és una de les principals inversions que preveu l'executiu tripartit aquest mandat i la intenció és abordar-ho amb els pressupostos de dos anys.

Aquest és un dels principals vials de circulació de la vila i funciona com a circumval·lació d'accés a les platges del municipi. Sobretot a l'estiu es produeix un tap a la rotonda d'accés a l'avinguda des de la C-31. Es dóna la circumstància que entre l'autovia i la carretera d'accés a Calella, aquest és l'únic tram de carril únic.

Per fer aquestes obres s'hauran de fer expropiacions però des de l'Ajuntament no preveuen massa complicació. Una perquè hi ha tota una part del vial que són camps i descampats i l'altra perquè les construccions que s'han fet a la banda on no hi ha res, han respectat el teòric marge d'un desdoblament.

Els usos dels terrenys al voltant d'aquesta futura avinguda d'Espanya desdoblada estaran molt restringits perquè no és una zona comercial. Des de l'Ajuntament volen estudiar molt bé el projecte perquè l'haurà de pagar pràcticament en la seva totalitat.

Aquesta ja era una intenció municipal però urbanisme de Girona la va frenar per desajustos amb el POUM que ara es podran solucionar.
El tripartit ERC, SGdP i JxC vol abordar amb rapidesa aquesta actuació que serà una de les més rellevants del mandat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia