Institucions i Moventia promocionen la Costa Brava com a destí turísitc

Palamós

Data: 29/06/2020

Intervé: Damià Calvet, conseller de Territori 

Moventia i el Patronat de Turisme Costa Brava-Girona han encetat una de les campanyes turístiques més ambicioses mai vistes per promocionar fins a vint municipis de la Costa Brava. El resultat de la comunió entre sector públic i privat ha derivat en 20 autobusos retolats amb les imatges més característiques dels pobles del litoral gironí. 

A l'acte de presentació han assistit el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, el president de Moventia, Miquel Martí i el conseller de Territori, Damià Calvet, a més dels 20 alcaldes dels municipis implicats en la campanya. 

Calvet ha remarcat la necessitat de treballar per potencia el mercat local. Tot i la pèrdua de mercats exteriors, el conseller s'ha mostrat positiu respecte a les dades de turisme registrades fins ara. 

El president de Moventia ha promès màxima seguretat en els autobusos de la companyia després d'haver aconseguit el certificat Applus i s'ha mostrat positiu després d'assolir aquesta última setmana fins a un 45% de la demanda en comparació amb els anys anteriors sobre aquestes dades. 

Per la seva part, l'alcalde de Palamós s'ha sumat al sentir general i ha afirmat que només se sortirà amb força d'aquesta pandèmia si tots els actors treballen plegats. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia