CCOO alerta que de no derogar la Reforma Laboral pot haver-hi caiguda de salaris

Baix Empordà

Data: 25/06/2020

El sindicat subratlla que no es pot sortir de la crisi del coronavirus amb retallades i austeritat com es va fer el 2008

CCOO considera urgent derogar la Reforma Laboral del 2012 i adverteix que si no es fa hi pot haver una baixada en espiral de salaris que precaritzin encara més el mercat de treball.  

El sindicat tem que es vulgui sortir de la crisi del coronavirus amb les receptes del 2008, que creuen va suposar una pèrdua de drets laborals i socials dels quals la societat encara no s'ha recuperat.

La Reforma Laboral del 201w es va aprovar a proposta del Govern Espanyol Presidit per  Mariano Rajoy amb els vots del PP, CiU, UPN i FAC, i va provocar una Vaga General.

Comissions Obreres fa memòria i recorda que la Reforma Laboral del 2011 es va justificar per fomentar l'ocupació. Un fet que consideren que no s'ha produït, ans el contrari, ha precaritzat l'ocupació existent fins al punt que el sindicat assegura que avui el treball per moltes famílies ja no és un element de redistribució de la riquesa.

El Sindicat subratlla que abans de la pandèmia de Coronavirus tenia un preacord amb el Govern Espanyol per derogar els efectes més lesius de la Reforma Laboral i reclama que aquest cop la crisi no es combati amb austeritat ni retallades.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia