Un miler de persones passen pel Fira Fan de Platja d'Aro

Intervenen: Elisabet Don, reportera; Àlex Boix, organització Fira Fan; Llibert Zubero, propietari Retro Toys

Darth Vader va comptabilitzar fins a un miler de persones. S'ho mirava des d'un racó amb un mig somriure als llavis. I és que ni algú més dolent que ell, com la Covid-19, va impedir la celebració del Fira Fan de Platja d'Aro. Un esdeveniment que ja fa vuit anys que dura i que porta tot allò relacionat amb les sèries, els videojocs i el col·leccionisme més freak al pavelló municipal d'esports.

El que no fa pas tants anys era una reunió de quatre amics rarets s'ha anat convertint en un esdeveniment quasi familiar, amb gent molt diversa. I és que les plataformes de 'streaming' han fet que le món que reivindica el Fira Fan cada cop sigui més 'mainstream'.


Afectat per la Covid-19


La Covid-19 ha afectat enguany la celebració del Fira Fan, com de fet, ha passat en tots els esdeveniments culturals. Mesures de seguretat reforçades, entrada prèvia gratuïta, distància física i menys espai per parades.

Però agafant allò del fer de la desgràcia virtud, les mascaretes amb elements 'freaks' s'han convertit en un dels objectes més preuats de la Fira. Anirem protegits i amb tapaboques, sí, però amb estil.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia