L'expohàbitat 2021 ven optimisme

Calonge i Sant Antoni

Data: 11/10/2021

Una trentena d'expositors han configurat al Palau Firal de Sant Antoni l'ExpoHàbitat 2021 on diferents empreses dedicades al sector de la llar han ofert els seus productes i serveis, com ara piscines, lloguer, jardineria, decoració, reformes o compravenda.

La Fira va arribar a la setena edició després de l'aturada obligada per la Covid l'any passat.

Dissabte a les 11 del matí, es va dur a terme la inauguració de la Fira per part de l'alcalde de Calonge i Sant Antoni Jordi Soler i diversos regidors del govern. La Fira va estar oberta des de les 10 h del matí fins a les 8 h del vespre i més enllà dels estands va tenir diverses activitats programades com xerrades i tallers. També una zona infantil, l'exposició Diorama, un 'photocall' i un servei de bar - restaurant. 

Tal com porta fent des de la primera edició, la fira se centra en els aspectes relacionats amb la sostenibilitat, les noves propostes energètiques, la domòtica, els aspectes mediambientals i les noves tecnologies que actualment defineixen les pautes d'un nou estadi de desenvolupament en aquest àmbit.

Des de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament es va animar a l' empresariat a aprofitar esdeveniments com aquest i es va vendre optimisme.

El certamen es va clausurar diumenge a les vuit del vespre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia