Palafrugell disposa d’un punt de càrrega de bicicletes elèctriques a l’oficina de turisme

Palafrugell disposa d’un punt de càrrega de bicicletes elèctriques a l’oficina de turisme
Palafrugell

Data: 12/06/2018

Palafrugell és un dels onze punts de càrrega per a bicicletes elèctriques que ha posat a l’abast dels ajuntaments gironins el Consorci de les Vies Verdes de Girona.

Amb la instal·lació d’aquest punt, es vol assolir l'objectiu d'afavorir l'ús d'aquest mitjà de transport i que es puguin realitzar trajectes de llarg recorregut en tots els trams de la ruta Pirinexus, la qual passa per diferents municipis de les comarques gironines. Per tant, està pensat per a cicloturistes que, mitjançant la bicicleta, recorren aquestes localitats.

El Consorci de les Vies Verdes de Girona ha ofert un total d’11 punts de càrrega a 11 poblacions per on es ressegueix aquesta ruta circular de 353 quilòmetres de recorregut, que uneix la Catalunya Nord amb la demarcació gironina.

En aquest sentit, Palafrugell és un municipi on es treballa, des dels darrers mesos, per potenciar la utilització d’aquest mitjà de transport i on, també s’està impulsant la connectivitat entre el nucli urbà i les vies verdes i la ruta Pirinexus.

L’acord signat per les dues institucions recorda que es fa una aposta “per un turisme inclusiu, el medi ambient i la mobilitat sostenible que contribueixi a la reducció d'emissions de CO2 i que doni resposta a la necessitat de les persones que viatgen amb bicicleta elèctrica”.

Segons el reglament que ha signat l’Ajuntament de Palafrugell, la cessió d’aquest punts serà gratuïta per al consistori, però aquest estarà obligat a destinar els carregadors només a l'activitat per la qual es concedeix, a assumir els consums elèctrics i el manteniment durant el temps de cessió. Tindran una vigència de 10 anys amb la possibilitat d'una pròrroga de cinc anys més.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia