Parlavà inaugura la plaça 1 d'octubre i els carrers Ample i Arrabal

Parlavà

Data: 13/12/2022

Parlavà ha inaugurat aquest diumenge la plaça 1 d'octubre, així com els carrers Ample i Arrabal. L'acte, que ha comptat amb una gran representació política i veïnal, també ha obert al públic les dependències de la rectoria, adquirida recentment del Bisbat.

Emulant el conte de la formiga, Parlavà ha recopilat en els últims anys els recursos econòmics que tenia a l'abast per emprendre un conjunt d'actuacions en diferents punts del municipi. Així doncs, aquest diumenge s'han oficialitzat les inauguracions enmig d'una expectació veïnal i política. En concret, s'ha presentat la plaça 1 d'octubre, i a més, els carrers Ample i Arrabal compten amb una nova imatge i una millora dels seus serveis.

L'acte també ha servit de pretext per obrir les portes del rectorat a la ciutadania. Les seves dependències eren propietat del Bisbat, però recentment les ha adquirit el consistori. 

Paral·lelament, les inauguracions dels projectes urbanístics han coincidit amb la celebració de la desena edició de la Festa de la Gent Gran. Després de l'aturada per la pandèmia, els vilatans de la tercera edat han estat partícips d'ambdues trobades.

Aquest diumenge s'han traslladat fins al municipi la delegada del Govern de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral; el conseller de Recerca i Universitats, Quim Nadal; el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; així com, diversos diputats i els alcaldes de Torroella de Montgrí i Palamós. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia