Desconvoquen la vaga d'escombraries a Pals

Desconvoquen la vaga d'escombraries a Pals
Pals

Data: 17/04/2019

Els treballadors i treballadores de la neteja de Pals desconvoquen la vaga que havien de fer aquesta Setmana Santa. L'Ajuntament s'ha compromès a portar el ple les seves reivindicacions al ple i a permetrre que es signi un nou conveni fins el 2022. Aquest nou conveni preveu un increment salarial del 2%, el blindatge dels llocs de treball i el manteniment dels horaris actuals.

El servei de neteja de Pals està formada per una plantilla d'una quinzena de persones i a mans de Servitransfer després d'anys de servei de FCC, que abans de perdre la concessió havia negociat un nou conveni amb els treballadors. Aquest no es va arribar a signar perquè l'empresa va perdre la concessió, en una decisió que ha recorregut. Per això les condicions laborals estan en 'stand-by', fet que va portar la plantilla a convocar una vaga.

Desconvocant l'aturada laboral UGT vol donar un vot de confiança a l'Ajuntament però adverteix que si la situació no es desencalla tornaran a convocar una vaga a l'inici de la temporada estival.

Notícies relacionades

Els treballadors de neteja de Pals faran vaga per desencallar les negociacions del conveni (28-03-2019)

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia