Sant Feliu de Guíxols recupera la tradició hotelera amb l'obertura de l'Elke Spa Hotel

L'Elke Spa Hotel de Sant Feliu de Guíxols, propietat de Viktor Marshev i Iúlia Golubchikova, ja ha obert les seves portes. L'obertura d'aquest nou hotel de luxe suposa un gran pas per la ciutat ganxona, que recupera així la seva tradició hotelera.

Per celebrar la inauguració del nou establiment, es va oferir un còctel-sopar per a més de 300 persones, entre les quals destacaven Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols, i Pere Vila, delegat territorial de la Generalitat de Catalunya a Girona, que van presidir l'esdeveniment.

Els propietaris, conjuntament amb el seu soci David Ribas, van exercir d'amfitrions davant dels convidats a la festa, entre els quals hi havia la baronessa Thyssen, els expilots Jaume Alguersuari i Sete Gibernau, els germans cuiners Sergio i Javier Torres, el president i vicepresicent de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, Eduard Bosch i Joan Puig, i el president del Girona FC, Delfí Geli, entre d'altres.

Elke Spa Hotel és un hotel de luxe, de 4 estrelles, situat a primera línia de mar de la ciutat ganxona. L'hotel ofereix un ampli ventall de serveis i instal·lacions com un spa complet, piscina exterior amb vistes al mar, dos restaurants de cuina d'autor i un espai infantil.

L'establiment, de quatre pisos, compta un total de 66 habitacions amb diferents prestacions i capacitats.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia