Torroella - L'Estartit opta a un premi internacional a la millor destinació sostenible

Torroella de Montgrí

Data: 05/03/2018

Torroella de Montgrí, l'Estartit i les Illes Medes han estat escollits com una de les destinacions finalistes dels premis World's Best Sustainable Destinations, uns guardons que reconeixen exemples de les millors pràctiques pels responsables de destinacions a l’hora d’implicar a les seves comunitats locals en el turisme i evitar problemes de sobrefreqüentació.

El municipi de Torroella ha estat escollit per un jurat que representa a dotze organitzacions internacionals, entre un total de les cent destinacions més sostenibles. En concret, es troba entre els tres finalistes de l’apartat Terra contra el canvi climàtic i la degradació ambiental, juntament amb el regne de Bhutan i Reykjanes, a Islàndia. Torroella, a més, opta també al premi com a millor destinació sostenible europea i a formar part del Top 10 mundial. Els premis s'entregaran aquest dimecres 7 de març en una gala a Berlin en el marc de la ITB Berlin, la fira de turisme líder a tot el món. 

Cal recordar que Green Destinations, que són els mateixos organitzadors d'aquests guardons, ja va premiar Torroella - L'Estartit l'any passat com una de les cent millors destinacions sostenibles del 2017. 

Recentment, l'Ajuntament de Torroella ha editat un exhaustiu dossier divulgatiu professional per donar a conèixer la feina que s'ha fet i s'està fent en el municipi en l'àmbit de la sostenibilitat. Aquest dossier és una eina de treball que s'ha utilitzat en diverses fires internacionals dedicades al turisme actiu i de natura. També s'ha enviat a touroperadors i a mitjans i publicacions especialitzats.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia