'El Parc Natural a l'Escola' rep un distintiu per la bona pràctica en turisme sostenible

Torroella de Montgrí

Data: 28/09/2022

El projecte educatiu 'El Parc Natural a l'Escola', impulsat pel Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, ha estat escollit com una de les 100 millors pràctiques de turisme sostenible del món en el marc del 'Green Destinations Top 100 stories competition'. L'organització Green Destinations recull les 100 millors pràctiques de turisme sostenible de destins d'arreu del món per compartir-les i convertir-les en exemples inspiradors.

En aquest programa educatiu hi han intervingut 9 centres educatius de sis municipis de l'Alt i el Baix Empordà. Dos d’ells, el Guillem de Montgrí i l’Escola Portitxol, de Torroella i l’Estartit.

Hi han participat un total de 3.000 alumnes i el seu objectiu és aconseguir que els nens i nenes adquireixin les eines necessàries per comprendre l’entorn més proper del Parc i esdevinguin persones capaces d’intervenir-hi activament i críticament per conservar-lo i millorar-lo. Es tracta d'un programa que busca implicar tota la comunitat educativa des dels infants, passant per les famílies, el professorat, els centres educatius, el Parc Natural i els Ajuntaments.

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament ha rebut aquest dimarts a la tarda el distintiu que acredita la bona pràctica en el marc del Congrés sobre el Futur del Turisme que es celebra aquesta setmana a Atenes, organitzat per Green Destinations.

D'altra banda, aquesta setmana ha vist la llum un nou vídeo promocional del municipi que té per objectiu de captar visitants aquesta tardor i servir de base per les campanyes de promoció de l'estiu vinent. El vídeo repassa en 20 segons els principals atractius turístics del municipi. Sota el lema 'Aquí ho trobaràs tot, descobreix-nos' al vídeo hi surten imatges aèries de les Illes Medes, el Montgrí i el riu Ter, la plana agrícola i la cultura popular.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia