El sector de creuers es cita a la Costa Brava sota el fil conductor de la sostenibilitat

Aquest dimarts s'ha realitzat a s'Agaró l'acte d'obertura de l'Assemblea General de Medcruise. Una trobada que es celebra per primer cop a la Costa Brava i que abasta del 24 al 27 de maig. Enguany, s'han inscrit 183 ports i operadors del Mediterrani, que conversaran sobre l'activitat creuerista, la digitalització i la sostenibilitat.

Un total de 183 ports, companyies, operadors turístics i patronats participen del 24 al 27 de maig a l'Assemblea General de Medcruise. Un esdeveniment que per primer cop en 60 anys d'història es celebra a la Costa Brava, en concret, a Castell-Platja d'Aro i s'Agaró, i ho fa sota el fil conductor de la sostenibilitat. Durant l'acte d'obertura de la trobada, s'ha posat de manifest el potencial del port de Palamós, així com el de Roses.

A l'Assemblea es tracten temes com la captació de nous viatgers, la digitalització, les tendències de l'activitat de creuers a la Mediterrània o el compromís de 145 ports membres per adaptar-se als criteris de sostenibilitat.

Més enllà de les ponències, els participants gaudiran d'un programa d'activitats complementàries per tal d'intercanviar impressions i descobrir els atractius turístics de la zona, tals com l'Espai del Peix de Palamós o les poblacions medievals de Pals i Peratallada. D'aquesta manera, segons el president de Ports de la Generalitat, Isidre Gavín, la Costa Brava consolidarà la seva projecció internacional.

La trobada, de fet, s'havia de celebrar a la comarca el maig del 2020, però es va posposar fins a l'actualitat a causa de la pandèmia. Com a novetat respecte a les anteriors edicions, s'introdueix el criteri de sostenibilitat, a través d'una campanya que contempla la plantació d'un arbre per cada inscripció a l'assemblea.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia