Palafrugell incorpora un nou espai de cal·listènia al parc de La Sauleda

Palafrugell incorpora un nou espai de cal·listènia al parc de La Sauleda
Palafrugell

Data: 14/03/2019

L’Ajuntament de Palafrugell ha millorat la zona de cal·listènia existent al parc de La Sauleda. Aquesta zona està pensada per donar un espai als joves on fer esport a l’aire lliure, alhora que es promouen uns hàbits saludables i s’incentiven les relacions entre diferents col·lectius. La intenció és anar completant i millorant al parc a mesura que hi hagin les propostes i el pressupost per fer-ho.

Aquesta nova àrea per fer esport a l’aire lliure està formada per 2 aparells nous: una barra de freestyle i barres paral·leles triples, que afavoreixen la musculatura de braç, pit i esquena millorant la flexibilitat i agilitat de les espatlles, mans i colzes.

Anteriorment ja s’havien col·locat al parc diversos elements que serveixen per la pràctica de la cal·listènia però que no ho eren pròpiament; ara amb la instal·lació d’aquets aparells els joves podran pràctica l’esport en millors condicions.

Aquesta iniciativa ha estat proposada pels propis joves usuaris de les antigues instal·lacions que demandaven unes barres adequades a les seves necessitats. Gràcies a la instal·lació d’aquests nous elements, ja han sorgit nous grups de joves practicants. L’ús d’aquest espai està pensat per a joves i adults, que superin el 1,40 d’alçada.


La cal·listènia

La cal·listènia és un sistema d'exercici físic en el qual el seu interès està en els moviments de grups musculars, més que en la potència i l'esforç. El seu objectiu és desenvolupar l'agilitat, la força física i la flexibilitat. En la pràctica, s'intenta aconseguir la major contracció muscular i que el cos adquireixi una alineació correcta, fet que permet modelar el cos, millorar la postura i definir un bon contorn corporal.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia