Palafrugell organitza una jornada de treball per millorar el seu model turístic

Palafrugell

Data: 06/11/2023

Palafrugell organitza una jornada de treball per millorar i consolidar un model turístic de qualitat de futur a través d'un retrobament dels diferents sectors de negoci comercial, turístic i industrial. A més, durant la jornada també s'han mostrat els resultats d'una enquesta sobre els esdeveniments més ben valorats i les temàtiques que més preocupen als habitants del municipi.

Palafrugell organitza una jornada de treball anomenada "Millorem Palafrugell", que serveix com a punt de retrobament entre els diferents sectors de negoci comercial, turístic i industrial del municipi, i que té per objectiu valorar la temporada d'estiu i cercar propostes de millora, per tal de consolidar un model turístic de qualitat de cara als pròxims anys.

Així, durant la trobada, que en principi es vol mantenir cada any un cop finalitzi la temporada turística, s'ha explicat quin és el full de ruta d'aquests 4 anys vinents, que es vol encarar amb un model de turisme d'especialització i de diferenciació, i què s'està fent per resoldre les problemàtiques comunes. 

I una de les maneres de saber-ho, ha estat a través dels resultats de les enquestes que es van dur a terme des de l'Institut de Promoció Econòmica de l'Ajuntament al llarg de les darreres setmanes a on es recullen valoracions sobre les temàtiques que més preocupen als habitants del municipi, com la neteja viària, els aparcaments a les zones de costa i el transport públic, entre d'altres.

Pel que fa als esdeveniments més ben valorats, han sortit com a protagonistes Flors & Violes, el Festival de Cap Roig, el Festival de Jazz Costa Brava i les Festes de Primavera.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia