Cap de setmana de revetlla multitudinari a la Costa Brava centre

Baix Empordà

Data: 23/06/2018

L'estiu ha quedat inaugurat amb un cap de setmana de revetlla de Sant Joan ple de bones notícies pel sector del turisme i l'hostaleria, i és que les xifres d'ocupació a la Costa Brava centre han arribat a valors superiors al 90%

Malgrat que enguany la revetlla ha caigut en dissabte i el festiu ha caigut, doncs, en diumenge restaurants, hotels i locals d'oci no se n'han ressentit. Els empresaris i treballadors del sector han apuntat que des de mitjans de setmana, coincidint amb el fi del curs escolar, ja havien començat a arribar més clients de l'habitual i que el divendres al migdia platges, terrasses i establiments ja presentaven un ple propi de les grans cites. Molts turistes nacionals s'han sumat als estrangers que ja fa dies que ronden el Baix Empordà. 

El clima viscut durant la setmana, per la seva banda, ha estat l'altre gran atractiu turístic d'aquesta revetlla. Les condicions metereològiques de sol i calor dels darrers dies s'han mantingut fins al final del cap de setmana. Un fi de festa, però, que només és l'avantsala d'un estiu que, una vegada més, es preveu multitudinari. 

Les diverses celebracions de Sant Joan han coincidit amb actes massius dels programes de festes majors com la de Palamós o concerts com els del festival Ítaca a L'Estartit,  fet que ha animat més encara les nits baixempordaneses del penúltim cap de setmana de juny. 

Per contra, si alguna cara negativa ha tingut tot plegat són les acumulacions de gent que han fet que hi haguessin importants retencions en moments tan crucials com l'entrada a la comarca el divendres al vespre o, en el cas d'aquestes imatges, l'hora de comprar el sopar de cara a la Nit de Sant Joan. Locals i foranis s'ho prenien amb filosofia, conscients que, segurament, aquest és el preu a pagar per poder encetar l'estiu a la Costa Brava.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia