El Servei d'Emprenedoria del Consell Comarcal atén prop de 200 emprenedors el 2019

El Servei d'Emprenedoria del Consell Comarcal atén prop de 200 emprenedors el 2019
Baix Empordà

Data: 09/01/2020

El  Servei d'Empresa i Emprenedoria, que forma part de l'Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà, té per objectiu promoure el talent i incentivar la creació de noves empreses al territori i està a disposició de qualsevol persona del Baix Empordà. Un altre dels punts en què s'incideix especialment és la formació gratuïta i oberta a tothom. Per aquest motiu, durant tot l'any 2019 s'han promocionat un programa de formacions de diferents temàtiques que ha comptat amb la participació de més de 130 usuaris.

El conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, Xavier Dilmé, considera "de vital importància fomentar l'autoocupació perquè és una inversió de futur, que si funciona ajuda a crear més ocupació. Per aquest motiu, és important l'acompanyament a aquesta persona que comença, aquest assessorament que ajudi a evitar possibles errors i agilitzar passos". En aquest sentit, Dilmé ha anunciat que el Consell concorrerà a la convocatòria de Catalunya Emprèn, convocada pel Departament d'Empresa i Coneixement de  la Generalitat, per poder continuar oferint aquest servei des del Baix Empordà.

Com a resultat d'incentivar l'autoocupació i l'emprenedoria al territori ja s'han creat diverses empreses, entre elles “El Ritual”, un restaurant situat a la Bisbal d'Empordà que ofereix una cuina inspirada en els pinxos del País Basc. En el següent vídeo, l’Ainara, emprenedora i propietària d'aquest restaurant explica la seva experiència amb el Servei d'Empresa i Emprenedoria.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia