Preocupació pel que es preveia com la millor temporada creuerística de Palamós

Palamós

Data: 21/03/2020

INTERVÉ: Lluís Puig, alcalde de Palamós

Un dels sectors més importants i que es preveu que sigui dels més afectats de Palamós és el dels creuers. El municipi havia previst per aquest 2020 la millor temporada creuerística de la seva història amb 54 escales, 9 més que l'any passat. Abans que arribés el Coronavirus la campanya estava a punt de començar. S'havia d'iniciar el 19 d'abril amb la visita de l'Star Pride i tancar-se el 19 de novembre amb el Marina.

L'any passat l'enclavament palamosí va tancar la temporada creuerística amb 45.000 visitants.

Lluís Puig: "Els creuers és un dels sectors que més està suspenent la seva activitat i no només aquesta quinzena, sinó pels propers mesos. En ser infraestructures tancades on hi conviuen un elevat nombre de persones es converteixen en un focus important de contagi."

Amb la velocitat amb què el coronavirus s'està expandint la indústria dels creuers està prenent mesures cada vegada més dràstiques. Espanya té bloquejats els seus ports a qualsevol vaixell d'aquest tipus, mentre que cada vegada més línies cancel·len tots els viatges programats per als pròxims mesos.

El govern espanyol va decretar que cap vaixell de creuer podrà atracar en els ports de país fins al 26 de març. Per a aquesta data, es decidirà si la prohibició s'estén per més temps o no, tenint en compte l'evolució de la pandèmia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia