Palamós quantifica els danys del temporal en 1,5 milions d'euros

Palamós

Data: 29/01/2020

Després d'una setmana dura pel temporal Gloria arriben les factures dels desperfectes dia rere dia. En aquest cas, Palamós ha quantificat els costos de reparació que tindran els danys del temporal en 1.522.750 euros. 

Les zones més perjudicades han estat les platges i cales de llevant i els espais portuaris del municipi. Els principals problemes de platges han tingut lloc a la Fosca i Castell on s'ha patit la desaparició de sorra, el descalçament d'escales i rampes d'accés, el soterrament de passarel·les i la desaparició d'una part de la senyalització. 

Pel que fa als ports, hi ha hagut afectacions importants en dics i instal·lacions com els desperfectes ocasionats a la terminal de creuers del port comercial, l'enrunament d'una part dels magatzems del Club NàuticCosta Brava i els desperfectes en l'espatller i la zona d'emmagatzematge de la Pedrera. De la mateixa manera, també s'ha trencat el dic de recer del Port Marina Palamós

Des de l'Ajuntament ja han comunicat que aportaran tota aquesta informació a l'administració de Costes de l'Estat, amb competència en aquest àmbit litoral, per tal de preveure la reparació dels danys ocasionats en platges, cales i accessos a aquestes zones. 

Així mateix, l'administració local també ha lamentat la desaparició del mariner filipí del mercant Manisa Star i la del veí de Palafrugell de 69 anys que va ser arrossegat per un cop de mar al port Marina de Palamós.  

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Economia