L'ADEM premia la implicació de les empreses de Castell-Platja d'Aro

Un reconeixement a tots aquells empresaris de Platja d'Aro que han sabut promocionar el municipi, que han contribuït en el seu desenvolupament i l'han fet créixer com a poble. Aquest és l'objectiu del sopar que cada any organitza l'Associació d'Empresaris de Platja d'Aro que vol donar valor al teixit comercial de la població.

L'Hotel S'Agaró va acollir el sopar i el posterior acte on es van donar els premis. Aquest any es van atorgar 4 guardons. El Moniato que premia aquell empresari que ha sabut promocionar i difondre el municipi de Platja d'Aro va ser atorgat a Julian Guisado, pel seu lligam amb Platja d'Aro i la divulgació de la marca platjarenca.
El premi Castanya premia l'empresari que ha contribuït en el desenvolupament del Turisme, aquest va ser atorgat als Apartaments Goetten Mar per la seva gran trajectòria al municipi i la integració del sector turístic.
El premi Panallet va ser per Joan Bamala per la seva implicació social com a voluntari en molts projectes del municipi.
L'últim premi, el del Bolet, es va donar per primera vegada, va ser per Manel Canadell per la seva emprenedoria amb la botiga de roba masculina "Cantamañanas" que s'ha expandit en el mercat espanyol.
Tots ells van ser premiats per la seva lluita constant per tirar endavant un comerç que a Platja d'Aro com en altres llocs conviu amb grans cadenes.

Aquest és el setè any que l'Associació d'Empresaris organitza aquest sopar. Una trobada en definitiva, que serveix per compartir experiències i crear unitat entre els comerços del municipi. 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Economia