Ullà rematarà enguany la reforma del Nucli Antic

Ullà

Data: 08/01/2020

Intervé: Josep López, Alcalde d'Ullà

La segona i tercera fase del Pla de Barris consistirà sobretot en soterrar el subministrament elèctric

Ullà abordarà les darreres fases del pla de barris del Nucli Antic que té com a principals objectius pavimentar carrers de forma homogènia i soterrar els subministraments elèctrics.

El consistori aprofitarà el darrer any de subvencions en el marc d'un pla de barris concedit el 2010 per acabar una de les obres més ambicioses que s'ha fet al municipi en els darrers anys.

Obres en diverses fases

El Pla de Barris ha permès transformar el nucli antic d'Ullà amb una renovació de l'enllumenat, el paviment i els subministraments i ara s'acabarà de rematar la feina aprofitant el 75% de subvenció que tenen les obres.

El pla de Barris es va dividir en tres fases. Una primera va afectar el carrer Major i les Places d'Espanya i Catalunya; una segona l'entorn de l'església i el tercer els carrers Muntanya i Sant Andreu.

La Generalitat deu diners del Pla de Barris

En matèria de Pla de Barris l'Ajuntament segueix reclamant uns 225.000 euros que la Generalitat els deu de les obres realitzades el 2018.

Aquests diners que la Generalitat no ha pagat fins ara s'han assumit amb fons municipals, ja que Ullà té unes arques sanejades i amb superàvit.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia