El Parc d'Aro reobre les seves portes

Aquest divendres s'obriran les portes dels cinemes Ocine a Platja d'Aro, l'únic cinema multisala de tot el Baix Empordà. El complex de Parc d'Aro ha començat a desconfinar-se progressivament des de fa una setmana i està previst que recuperi tota l'activitat aquest cap de setmana amb la reobertura dels cinemes i altres locals que comencen a obrir persianes. 

La reobertura dels cinemes és un dels retorns més esperats pel sector cultural i una de les principals atraccions pel centre comercial. La cartellera encara no està decidida però des de la direcció d'Ocine anuncien que es combinaran les estrenes amb  les pel·lícules que ja estaven a la cartellera en el moment en què es va declarar l'estat d'alarma.

Durant el confinament es va haver de suspendre tota l'activitat del centre comercial menys la dels supermercats però en aquests moments ja es troben oberts alguns restaurants i botigues.  

Pel que fa a la bolera, Il·lusiona d'Aro Bowling, va obrir fa una setmana amb l'aforament restringit al 50% i per fer-ho van inhabilitar algunes pistes de bitlles. En aquests moments estan a l'espera de noves ordres per ampliar l'aforament.

En una visita en el complex, les autoritats locals i alguns empresaris han certificat que ja estan preparades totes les mesures preventives necessàries per poder obrir amb garanties per la seguretat dels visitants. Des del centre comercial contractaran personal per controlar que es mantingui la distància de seguretat entre els visitants i no hi hagi aglomeracions.
 
L'hotel Nàutic Parc, per la seva part, també es troba en funcionament amb un aforament limitat al 50% i amb l'expectativa d'arribar a un 60% o 70% ben aviat. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia