Un grup de comerciants de Palafrugell s'uneixen en forma de lobby

Palafrugell

Data: 28/09/2018

Intvervé: Joan Marc Viver, comerciant

Un grup de comerciants de Palafrugell s'ha unit en un lobby de pressió per donar veu al sector en la interlocució amb l'Ajuntament mentre no es reactivi l'Agrupació de Comerciants de Palafrugell.

Aquest dijous van fer una reunió informativa al Museu del Suro per explicar les intensions del grup impulsor. L'Ajuntament de Palafrugell vol crear una entitat que agrupi tot el sector comercial de Palafrugell, des de les petites botigues fins a la restauració i per això s'estant fent grups de treball per bastir el projecte. Els comerciants impulsors del lobby temen que fins que no s'acabin aquests treballs i emergeixi la nova entitat, el comerç quedi sense veu.

La idea de crear un lobby que no necessita estatuts ni té quotes per ser soci, va sorgir després de les enganxades que alguns comerciants han tingut amb l'Ajuntament per la peatonalització d'alguns carrers del centre de la vila aquest estiu a petició d'un grup de veïns.  El nucli impulsor afirma que en aquesta decisió es va trobar a faltar la veu dels comerciants.

Els comerciants que donen suport al projecte creuen que Palafrugell ha de potenciar el teixit comercial basat en autònoms i petites botigues i demanen que la vila no perdi pistonada.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia