Millores a la carretera que porta a la urbanització Vescomtat de Cabanyes

Millores a la carretera que porta a la urbanització Vescomtat de Cabanyes
Calonge i Sant Antoni

Data: 26/04/2018

Amb l’objectiu de millorar la carretera de Romanyà en el tram que va fins a la urbanització Vescomtat de Cabanyes, dins del terme municipal de Calonge i Sant Antoni, la Diputació de Girona ha iniciat les obres que permetran augmentar l’amplada d’aquesta via (GI-V-6612) i modificar puntualment el seu traçat per millorar-ne la seguretat. Les obres tindran una durada de 4 mesos, un termini durant el qual es veurà afectat el trànsit en el tram que va des de l’encreuament amb l’Avinguda de MasAmbrós fins a la rotonda d’accés al Vescomtat de Cabanyes. Durant la durada de les obres aquest tram serà d’un sol sentit, de manera que una part de la circulació s’haurà de desviar per l’Avinguda de Mas Ambrós i els carrers Empordà, Priorat i Solsonès. Les afectacions al trànsit està previst que comencin el dilluns 7 de maig.  
 
La carretera GI-V-6612, de la C-65 a Calonge per Romanyà de la Selva, és titularitat de la Diputació de Girona. La carretera té essencialment caràcter rural, excepte en el tram que va de la urbanització Vescomptat de Cabanyes fins a la rotonda de la C-31, que registra un trànsit de vehicles elevat. En aquesta carretera ja es va actuar el 2016 amb la construcció d’una rotonda per millorar l’entrada i sortida als carrers del Vescomtat de Cabanyes, i ara aquesta actuació permetrà millorar encara més la seguretat en aquesta via. L'objectiu d'aquest projecte és definir el condicionament d'aquest tram de carretera fins al pont de la riera dels Molins per dotar-la d'una amplada i característiques geomètriques adequades.
 
El traçat coincideix essencialment amb l'actual, tot i que es milloren els trams de corbes a l'alçada de l'accés a la urbanització de Mas Ambrós i també en el tram següent, direcció Calonge, en que s'amplien els radis fins aconseguir valors superiors a 85 metres.
 
El termini d’execució de les obres és de 4 mesos i el projecte està pressupostat en 625.471,74 €
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia