Les obres canviaran la fisonomia de Palamós

Palamós

Data: 25/03/2022

Les obres d'urbanització de l'allargament del carrer Enric Vincke segueixen el seu curs. Aquest any els veïns i veïnes veuran com la fisonomia de la població canviarà amb la nova entrada i sortida al municipi. Recordem que en aquesta zona també està previst la construcció de la nova estació d'autobusos.

Abans de l'estiu les obres d'urbanització de la prolongació del carrer Enric Vincke de Palamós fins al semàfor de Sant Joan canviaran la fisonomia de la població. No hi ha una data fixa d'acabament de les actuacions, però s'espera que aquest any estigui tot enllestit. De moment, així és com es troba l'espai. Es crearà sòl urbanitzable, zones verdes públiques, equipaments i l'obertura de nous carrers transversals. Una zona que es convertirà amb l'entrada i sortida del municipi.

Amb aquests plans de millora es vol alleugeri la mobilitat en altres carrers del municipi. De fet, aquí també es preveu construir la nova estació d'autobusos que es posarà en funcionament abans del 2023. D'aquesta manera els vehicles pesants com els autobusos, que ara fan parada a plaça Catalunya on hi ha les oficines de la SARFA, ja no hauran de passar pel centre del municipi.

Les obres van començar la primavera del 2018, però el juny del 2019 es van aturar. No va ser fins a l'any passat quan es van reprendre els treballs. Unes obres amb un pressupost d'uns 5,7 milions d'euros a càrrec dels propietaris dels terrenys. Paral·lelament, també s'estudia fer obres a l'entrada de Palamós per Sant Antoni de Calonge.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia