L'Avinguda Catalunya estarà enllestida al maig

Les obres de reurbanització de l'Avinguda Catalunya de Sant Antoni, avancen al ritme adequat i es preveu que els treballs estiguin enllestits aquest mes de maig. Ara la intenció és construir dos pàrquings subterranis a la zona central de la circumscripció.

Les obres de reurbanització de l'Avinguda Catalunya de Sant Antoni, avancen a bon ritme i es preveu que els treballs estiguin enllestits aquest mes de maig, el qual compliria amb els terminis previstos inicialment de 8 mesos.

La reforma ha desdoblat la pròpia carretera, dotant-la de doble via per cada sentit, i s'han renovat la totalitat dels elements de la urbanització, amb espais més amplis per als vianants i amb una atmosfera més amable amb arbrat.

La intenció ara és afegir dos pàrquings subterranis situats a la zona central de Sant Antoni, per tal de solucionar el problema d'aparcament que afecta sobretot durant els mesos de temporada alta a l'estiu.

El pressupost total de les obres ha tingut un cost total d'aproximadament 1,5 milions d'euros, sufragat completament per l'Ajuntament.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia