La Tecnofan Party porta la tecnologia més avançada a Palamós

Palamós

Data: 08/09/2019

Intervé: Pep Martorell, President de Tecnofan Palamós

Palamós ha celebrat aquest cap de setmana la Tecnofan Party, un esdeveniment que combina 'gaming', marketing digital i altres activitats relacionades amb el món tecnològic.

Aquesta reunió va començar amb la LAN Party, una festa on només hi havia uns 100 gamers. Ara ja hi ha més de 200 gamers participants i, a més, s'ha habilitat un espai per rebre públic que vulgui participar en aquesta festa de la tecnologia.Amb aquest fi l'esdeveniment ha comptat amb la intervenció de diferents experts en SEO que han donat la seva visió del marketing digital actual. De la mateixa manera, jove emprenedors han presentat projectes propis i fins i tot s'ha pogut gaudir de la última tecnologia amb les ulleres 3D i  drons. 

A la LAN party, on participen els millors gamers, s'ha jugat principalment a dos jocs: el líder indiscutible d'aquest any, el Fortnite, i a un clàssic, el Counter Strike. Des de l'organització es calcula que al final de la festa hauran passat per la nau dels 50 metres de Palamós un total de 2.000 persones.  
Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia