L'Ajuntament deixarà en suspens la tramitació de l'Aeròdrom de Bellcaire

L'Ajuntament deixarà en suspens la tramitació de l'Aeròdrom de Bellcaire
Bellcaire d'Empordà

Data: 02/11/2018

L'Ajuntament de Bellcaire suspendrà la tramitació de l'aeròdrom per recollir més informació mentre els veïns contraris al projecte segueixen organitzant-se per presentar al·legacions.

Segons recull l'ACN, l'Alcalde David Font va explicar a una reunió veïnal que es convocarà un ple extraordinari el 7 de novembre per deixar sense efectes l'aprovació inicial del projecte feta al setembre per recollir més informació en matèria de contaminació acústica, seguretat o impacte ambiental.

El projecte preveu construir un aeròdrom de 87.000 metres quadrats, amb un camp de vol, uns hangars de 500 metres quadrats i un Museu a l'Aire a l'espai Mas Xicu. Es tracta d'una iniciativa privada a la qual l'Ajuntament vol donar tramitació i que sigui Urbanisme de la Generalitat qui dictamini si s'ajusta a la legislació vigent.

L'Ajuntament defensa que només estarien permesos dos vols diaris entre setmana, i una desena els caps de setmana i festius. A més, per tal de que no resulti un impacte visual, es te previst plantar una fila de pollancres de manera que més enllà del Mas no es veurien les noves infraestructures. 

Els veïns que s'oposen al projecte s'estan organitzant en assemblea amb el suport de Salvem l'Empordà amb voluntat de presentar al·legacions i aturar el projecte.

Notícies relacionades

Polèmica per el projecte de construcció d'un aeròdrom a Bellcaire (26-10-2018)
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia