Els hotels de la Costa Brava centre són els més cars del litoral català

Baix Empordà

Data: 25/07/2019

INTERVÉ: Martí Sabrià, gerent del Gremi d'Hostaleria de la Costa Brava Centre

Els hotels de la Costa Brava Centre són els més cars del litoral català. Passar una nit aquest estiu en un hotel de 4 estrelles al Baix Empordà costa de mitjana més de 135 euros i una habitació d'un 3 tres estrelles per sobre dels 110 euros. Des del sector presumeixen de poder tenir aquests preus perquè les instal·lacions, el servei que s'ofereix, la gastronomia i el territori fan que la gent pagui aquests preus.

Actualment a la Costa Brava Centre s'ofereixen 15 mil places hoteleres. El client és majoritàriament català i francès que es queden a partis iguals amb el 56% del pastís. Els anglesos amb un 12% venen més que els mateixos espanyols que tenen poca presència a la Costa Brava, entre un 7 i un 8%. La resta de turistes arriben de Suïssa, Bèlgica i dels països escandinaus. La presència del francès a la Costa Brava és clau pel sector.

Des del sector demanen al govern que segueixi apostant per millorar la qualitat de l'oferta turística perquè si és així també serà millor la qualitat del turista que visita la zona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia