El restaurant Aradi es trasllada a l'Hotel Costa Brava

Entre Cala Rovira i la Platja Gran de Platja d'Aro s'erigeix l'Hotel Costa Brava. Un establiment que viu el bullici de visitants propiciat per la Setmana Santa i que afronta un nou repte entre els seus fogons. I és que a partir del 26 de març, la cuina de l'hotel està regida pel restaurant Aradi.

El trasllat es deu a una reorganització del grup Aromar Hotels & Restaurants, que vol oferir nous al·licients als clients. Si bé, l'hotel guanya en qualitat gastronòmica amb una carta basada amb productes de proximitat i de temporada, el restaurant podrà obrir durant tot l'any i incloure així, nous plats estacionals.

La il·lusió i l'entusiasme regeixen la nova aposta de l'hotel catalogat com a gastronòmic. De fet, durant la temporada hivernal l'espai ha patit diverses modificacions.

Les ones capturades dins de les copes, el sol acompanyat d'una agradable brisa de mar o l'Empordà fet sabor, són algunes de les experiències que podran gaudir els comensals del nou Aradi. Això si, haurà de ser després de Setmana Santa, ja que durant aquest cap de setmana l'establiment ja ha penjat el cartell de complert.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia