Govern i empresaris de Palamós no renunciaran al punt Schengen

Palamós

Data: 21/12/2018

Intervenen: Lluís Puig, alcalde / Toni Bachiller, president de FECOTUR

Palamós
no es quedarà de braços plegats davant la negativa del ministre de l'Interior espanyol a fer que el port palamosí esdevingui punt Schengen

El govern municipal es mostra molt decebut davant les declaracions de Grande-Marlaska arran d'una pregunta del diputat d'Esquerra Republicana Joan Margall afirmant que es tracta d'un "port autonòmic" i que no és "d'interès general". 

Des de Palamós defensen que l'anhelat punt Schengen seria un revulsiu econòmic per les comarques gironines i que el que no hi ha és voluntat política. Per aquest motiu, de cara a l'any nou sol·licitaran una reunió amb el govern de l'estat per fer-los canviar d'opinió. 

Des de FECOTUR, que sempre han apostat pel punt Schengen per catapultar el port i de retruc el comerç local, qualifiquen de "fatídica" la notícia, i asseguen que seguiran batallant per fer créixer el turisme de creuers.  

La Cambra de Comerç de Girona també s'ha afegit a la defensa de Palamós com a frontera Schengen qualificant d'"absurda" la pèrdua de la oportunitat per qüestions polítiques. Confien en què a situació es pugui reconduir tal i com va passar amb el baixador del TGV a l'aeroport de Girona. Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia