Sant Feliu de busca formules per no condicionar la concessió de la zona blava 40 anys

Intervé: Carles Motas, Alcalde de Sant Feliu de Guíxols

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols es planteja no condicionar la gestió de la zona blava al fet que vingui una empresa a construir l'aparcament de La Corxera. El consistori reitera que l'aparcament és un dels objectius prioritaris d'aquesta legislatura però busca formules perquè la renovació de la Zona Blava no quedi lligada per una concessió a 40 anys vista.

El consistori vol que el nou aparcament de La Corxera serveixi per consolidar la zona d'equipaments d'aquest espai i que hi hagi canvis en tot l'àmbit que va des de l'aparcament actual fins a l'estació d'autobusos passant pels aparcaments de sorra que hi ha a la carretera de Tossa, que també tindria modificacions.

En un principi es va plantejar lligar en una mateixa concessió l'aparcament de La Corxera i la zona blava, però des del consistori creuen que una concessió de 40 anys per la zona blava seria massa. Per això es plantegen assumir amb fons propis la renovació dels parquímetres i posteriorment fer una concessió més curta.

La intenció és que la construcció de l'aparcament de La Corxera i l'adequació urbanística de tot aquest entorn coincideixi amb l'altre gran projecte de ciutat que hi ha en aquest àmbit com és el Nou Thyssen.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia