Calonge transmet optimisme al sector turístic

Intervé: Joan Cané, regidor de turisme

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni organitza una trobada amb el sector per parlar dels plans per aquesta temporada estival i les properes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha presentat el full de ruta turístic a curt i mig-llarg termini davant del sector turístic.

En un acte al Castell de Calonge amb les diferents àrees i unitats municipals implicades en aquest sector s'ha explicat el funcionament de la campanya d'estiu i les perspectives de futur d'un sector molt tocat per la crisi sanitària i econòmica de la Covid-19.

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni encara aquesta temporada amb unes previsions optimistes i màxims històrics d’afluència i visitants al municipi, destacant la importància de treballar conjuntament amb el sector privat.

Des de l'Ajuntament treballen a llarg termini amb el pla estratègic de turisme però creuen que en un moment com l'actual tant canviant és important treballar bé a curt i mitjà termini. Per aquest estiu l'àrea de turisme no s'ha posat a treballar amb una temporada de màxims sinó que més aviat ha treballat pensant en un escenari similar al de l'any  passat.

Per elaborar el full de ruta a llarg termini s’han definit tres fases: la primera, d’estudi; la segona, de cooperació i cocreació amb reunions amb el sector privat; i una tercera de definició de les accions i les línies estratègiques a seguir.

La convocatòria d’aquesta jornada ha anat destinada a hotels, càmpings, turisme rural, agències de lloguer d’apartaments i restaurants de Calonge i Sant Antoni.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia