La III Marxa Popular Entre Vinyes reuneix 150 persones a tres cellers de Calonge

INTERVÉ: David Saavedra, viticultor i propietari de Viníric

El vi a Calonge ha deixat un pòsit històric i cultural que arriba fins als nostres dies amb la convivència dels cellers més tradicionals i els més moderns. Per reivindicar-lo aquest diumenge el municipi ha acollit la III Marxa Popular Entre Vinyes, acte comprès dins el Vívid, el festival del vi de la DO Empordà

Tres cellers, Mas Eugeni, Clos d'Agon i Viníric, formaven un circuit circular. Els 150 participants s'han repartit en grups de 50 i anaven a cada una de les bodegues a fer una cata dels seus vins, acompanyats d'un tastet ofert pel col·lectiu gastronòmic La Cuina de l'Empordanet. En total, uns tres quilòmetres i tres hores de caminada, ambient familiar i producte de quilòmetre zero en un entorn idíl·lic. En aquest cas, a més, l'activitat ha significat el debut en societat del celler Viníric. La família creix, tant a la DO Empordà com a Calonge. 

El VÍVID ofereix, durant el mes d’abril, una selecció de les propostes enoturístiques més singulars que es poden viure a la Costa Brava. En la seva sisena edició, l’esdeveniment proposa una cinquantena d’activitats enoturístiques que transformen l’Alt i el Baix Empordà en l’epicentre de l’enoturisme de Catalunya. Activitats de tots tipus: familiars, inclusives, en espais singulars, relacionades amb  l'art o, fins i tot, compartides amb personalitats. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia