En marxa les obres de rehabilitació del pont del riu Ter a Verges

Verges

Data: 01/03/2022

Durant deu dies queda totalment tallat el pas a la carretera C-252 entre Verges i Ultramort. L'actuació té un cost de 3,4 milions d'euros i es preveu que a l'estiu les actuacions ja estiguin enllestides.

Paciència hauran de tenir els veïns i veïnes de Verges i els seus voltants, almenys durant deu dies. El pas pel pont del riu Ter que travessa el municipi, a la carretera C-252, ha queda tallat per les obres de rehabilitació, reforç estructural i eixamplament.

El pont data dels anys 40 del segle XX i calia actuar-hi per les d'eficiències estructurals que presentava. Ara a més de donar més seguretat, també es millorarà la mobilitat. S'eixamplarà la vorera del costat est per donar més facilitats als vianants i ciclistes.

Aquestes obres de la C-252 entre Verges i Ultramort ja han provocat les primeres cues de cotxes. El trànsit es desvia a Parlavà per la carretera GI-643 que passa per Serra de Daró i arriba fins a Torroella de Montgrí. Des d'allà es pot seguir per la carretera C-31 fins a Verges. L'altra alternativa és passar per Flaçà i seguir per Colomers.

A partir del 10 de març es donarà pas alternatiu en un dels dos carrils. Es preveu que a l'estiu les obres ja estiguin avançades i no hi hagi afectacions de trànsit. El pressupost total de la rehabilitació del pont és de 3,4 milions d'euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia