Torroella de Montgrí celebra l'inici de la dignificació de les carreteres del Baix Ter

Intervé: Jordi Colomí, regidor d'urbanisme de Torroella de Montgrí

Satisfacció a Torroella de Montgrí per l'inici del desplegament del pla de millora de les carretereres del Baix Ter, una reivindicació històrica que la vila baixempordanesa ha liderat juntament amb una vintena d'ajuntaments més. 

Després de témer que l'aplicació de l'article 155 paralitzés el compromís que va agafar el conseller de territori i sostenibilitat cessat pel 155 i ara empresonat Josep Rull d'invertir-hi 20 milions d'euros en els propers 4 anys, aquesta setmana han començat les obres de construcció d'un giratori a l'empalme d'Ullà, un dels punts més negres del Baix Ter. 

Des de l'ajuntament de Torroella de Montgrí veuen en aquestes actuacions el primer pas per seguir desplegant el pla de millora de carreteres, que preveu actuar en quatre fases que han de dignificar les carreteres que uneixen Torroella amb Medinyà i la Pera. Calculen que passat l'estiu, s'inicïi la primera de les actuacions. 

Les obres projectades preveuen actuar en tres trams de la GI-642 i la GI-643 al seu pas per la Pera i Parlavà, Parlavà i Serra de Daró i Serra de Daró i Gualta. També s'acondicionarà la GI-633 i la GI-634 entre els municipis de Colomes i Verges. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia