Últimes compres abans dels àpats de Nadal

Palafrugell

Data: 23/12/2022

Els preus dels aliments han pujat un 15% a causa de la inflació, però, tot i això, aquests dies trobem molta gent als mercats comprant productes per poder preparar els àpats de Nadal. Enguany són les primeres festes sense restriccions per la covid i són molts els que celebraran el Nadal a casa amb tota la família o amics.

Enguany tanquem l'any sense restriccions de Covid i això vol dir que es recuperen els àpats de Nadal nombrosos amb familiars o amics a casa. Tot i l'augment generalitzat dels preus dels aliments entre un 10 i 15% a causa de la inflació, a última hora són molts els que aprofiten per comprar els ingredients per poder oferir un bon plat a taula als convidats. La majoria es decanten per fer els plats més típics

En aquesta parada de xarcuteria i formatgeria ja fa dies que han notat un increment de vendes per aquests dates i de fet ja fa dies que tenen reserves, aquest divendres per exemple una vintena.

Els productes estrella d'aquests dies de Nadal són el marisc, el pollastre, els canelons, els fruits secs, les neules, els torrons o les verdures per fer caldo.

Dies frenètics, per tant, pels mercats i els supermercats i és que la majoria dels clients es mantenen fidels a 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia