Reconeixen a les primeres 150 empreses i entitats adherides a la marca Empordà

El Terracotta Museu de la Bisbal d'Empordà ha acollit el primer acte de lliurament dels reconeixements a les 150 empreses, institucions i entitats adherides fins al moment a la marca Empordà. Durant l'acte s'han efectuat els parlaments per part dels representants polítics i s'ha fet entrega d'un diploma i un distintiu adhesiu a les diferents entitats que ja formen part de la marca Empordà.

La Marca Empordà va néixer a finals de l'any 2019 de la mà dels consells comarcals de l'Alt i el Baix Empordà amb la voluntat de representar un territori amb una essència comuna, pròpia i diferenciada. El que no sabien en aquell moment és que quatre mesos més tard es trobarien amb l'esclat d'una pandèmia mundial. Tanmateix, la lluita comuna contra la crisi generada per la Covid-19 els ha portat a continuar treballant encara amb més força i més ganes plegats.

En aquests dos anys han proposat dues grans campanyes durant els mesos d'estius que potenciaven el turisme de proximitat i que van generar excel·lents resultats: 'Jo em Planto a l'Empordà' i 'L'esperit de l'Empordà'. A més, el treball conjunt dels consells ha portat a la creació de nous productes turístics, com l'Empordà Medieval, l'Empordà Terra de Pesca i d'activitats com rutes als diferents espais naturals de les dues comarques.

Aquests projectes anaven molt enfocats als visitants. Ara es vol potenciar encara més la marca dins del sector, amb l'objectiu d'ampliar la participació del màxim d'entitats i empreses empordaneses. La fita que es marquen és la d'arribar a una xifra d'associats a la marca molt elevada i que representi tot el territori de l'Alt i el Baix Empordà.

La primera de les activitats que s'ha celebrat en aquesta línia és un acte de lliurament de reconeixements a les empreses, institucions i entitats adherides fins al moment a la marca Empordà. En són un total de 150.

Qualsevol entitat, associació, empresa o organització pot adherir-s'hi, sempre que desenvolupi la seva activitat a l'Alt o el Baix Empordà o bé sigui aquesta representativa del territori i impulsora de la seva identitat, cultura, productes autòctons o espais naturals.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia