La Bisbal prorroga el final de les obres del carrer Ample

Intervé: Enric Marquès, alcalde de la Bisbal 

Les obres del carrer Ample de la Bisbal d'Empordà s'han allargat més de l'esperat. La reforma de la via havia d'estar finalitzada el 31 de desembre del 2019 i en aquesta data es va poder certificar un 82% de la millora. Per aquest motiu, La Bisbal ha perdut 100.000 euros del Pla de Barris dels 500.000 que li havien estat assignats, aproximadament.  

Tot i el retard de l'obra, l'alcalde de la ciutat, Enric Marquès, assegura que els comerciants estan contents amb l'actuació després de viure uns mesos on l'accés als seus establiments era complicat.  

De la mateixa manera, el govern de La Bisbal ha entrat en última instància una altra obra en el Pla de Barris corresponent a l'expropiació d'un edifici amb un local i dos habitatges al Carrer del Call. Amb el possible enderrocament d'aquest edifici es facilitarà el pas d'aquest carrer a una illa de propietat pública que ha quedat oblidada al llarg de segles. Des de l'Ajuntament esperen obrir el pas a aquesta illa i així millorar l'accés del Carrer del Call i creuen que es probable trobar restes medievals d'interès. 

Amb totes aquestes actuacions l'Ajuntament espera poder revitalitzar el centre històric de la ciutat i retornar La Bisbal a la seva capitalitat i importància a la comarca. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia