Palamós tindrà la nova estació d'autobusos al pla de Sant Joan a la tardor del 2019

Palamós

Data: 12/07/2018

La futura estació d'autobusos de Palamós s'univarà al pla de Sant Joan a la futura perlongació del carrer Enric Vincke. Adjudicada ja la redacció del projecte constructiu per part de la Generalitat de Catalunya, durant aquests propers mesos se'n redactarà el projecte i després s'haurà de pressupostar.

L'objectiu és tenir-lo a punt per iniciar-ne la licitació a principis d'any i que a la tardor del 2019 puguin començar les obres. De manera paral·lela als tràmits administratius del concurs públic l'ajuntament està desenvolupant l'urbanització al pla de Sant Joan. L'estació anirà a la futura prolongació del carrer Enric Vincke que arribarà fins a Sant Joan.

Lluny de fer una infraestructura faraònica des del govern aposten perquè sigui una estació d'autobusos pràctica.

El gran objectiu és treure-la del centre de Palamós. Ara mateix tots els autobusos paren aquí, a la plaça Catalunya acomulant-s'hi puntualment més de 3 autobusos. El caos de trànsit que això genera sumat a les molèsties que autobusos i estació causen als veïns de la zona és suficient per justificar el canvi.

El govern està satsfet que finalment l'administració catalana resolgui una llarga reivindicació palamosina i posar punt i final amb la nova estació d'autobusos als problemes de mobilitat del carrer López Puigcerver.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia