Gay de Liébana dispara l'audiència de TV Costa Brava

Gay de Liébana dispara l'audiència de TV Costa Brava
Calonge i Sant Antoni

Data: 30/11/2018

La conferència de Josep Maria Gay de Liébana va aixecar un gran interés entre l'audiència de TV Costa Brava tant a través del 'streming' com per la TdT.  El mediàtic economista va ser un dels participants destacats  del I Congrés d'Emprenedoria del Viver d'Empreses Altamar de Calonge i Sant Antoni.

TV Costa Brava està cobrint via streaming i en alguns casos tdt amb un gran seguiment els diferents actes d'un Congrés que es va inaugurar ahir i que compte amb diferents conferències i taules de treball amb la participació d'uns 200 emprenedors i emprenedores.

Aquesta trobada compta amb ponents de prestigi com el guru del creixement Miquel Pino, el doctor en economia i dret Gay de Liébana o la monja Sor Lucía Caram, que és tot un exemple de lideratge.

Precisament la conferència de la monja dominicana es farà en directe a les 12.00 del migdia i forma part d'una jornada amb un fort accent femení. De fet, totes les protagonistes d'avui són dones emprenedores, inclós la consellera d'Empresa Àngels Chacón, que clourà el Congrés.

Notícies relacionades

Ple absolut al I Congrés d'Emprenedoria Alta Mar de Calonge i Sant Antoni (29-11-2018)

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia