Engega el Gran Recapte d'Estiu a Castell-Platja d'Aro

Intervé: Pilar Ferrero, Regidora de Serveis Socials

Com que la fam i les necessitats socials no fan vacances hi ha qui ha de treballar per cobrir allò que la mà invisible del mercat oblida. El voluntariat s'ha tornat a activar a Castell-Platja d'Aro en una nova edició del Gran Recapte d'Estiu, que aquest divendres i dissabte recollirà aliments per les famílies més necessitades del municipi.

Un grup de voluntàries ha repartit en diversos supermercats fullets informatius en diferents idiomes explicant el perquè del Gran Recapte i els productes que es necessiten. Bàsicament aliments de llarga durada com conserves, llet, oli, sucre, pasta i llegums en conserva.

Famílies necessitades a Castell-Platja d'Aro

Malgrat que el municipi és considerat com una població rica el cert és que la realitat socioeconòmica és molt diversa. De fet hi ha més de 200 famílies que reben l'ajuda del Banc dels Aliments. La precarietat laboral i l'estacionalitat són alguns dels problemes laborals als que han de fer front aquells per qui no han arribat els brots verds en les grans xifres macroeconòmiques.

Tots els aliments recollits en aquest Gran Recapte es classificaran i emmagatzemaran al Banc dels Aliments locals per poder-los repartir entre les persones socialment vulnerables.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia