Empresaris del PAEC demanen millorar la seguretat i gestió dels residus

Calonge i Sant Antoni

Data: 09/11/2017

Millorar la seguretat i la gestió de residus que es fa a l'entorn del Parc d'Activitats Econòmiques de Calonge. Aquestes són les principals demandes de la quarantena d'empreses que hi tenen el seu negoci.

Ajuntament i associats porten a terme diverses reunions al llarg de l'any les quals serveixen per posar sobre la taula les inquietuts d'aquest sector empresarial. Unes trobades que s'han començat a fer aquest 2017 i que han servit per millorar aspectes com la fibra que ara ja arriba a tots els punts del PAEC o la senyalització en la que també es va treballar en els darrers mesos. 

De cara el futur el regidor els ha pogut avançar durant la reunió d'avui que es preveun col·locar càmeres de seguretat a tot el parc i els responsables de l'àrea de residus els han pogut explicar quines seran les novetats que hi haurà en aquest sentit.

En dos anys el PAEC ha passat de tenir una ocupació del 65% a està pràctiment totes les naus en funcionament a excepció tan sols d'una que pertany a una entitat financera i que es preveu que es desencalli properament.

En quant a la situació política que viu el país, aquest sector empresarial no estaria especialment preocupat per si els pot afectar el negoci, en canvi, sí que hi ha una certa incertesa des del sector turística els quals estan molt a l'espectativa per la tendència de les reserves de cara els propers mesos.

Una trobada empresarial que s'emmarcaria en la primera jornada del PAEC que ha arrencat amb un workshop de creativitat i innovació sobre el món que vindrà i la reunió sobre el pla de millores del PAEC que ha tancat la jornada.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia