A finals del 2023 començaran les obres dels habitatges a la fàbrica Huguet

Llum verda a l'actuació d'habitatges públics al terreny de l'antiga fàbrica Huguet a Sant Feliu de Guíxols. Es preveu que la construcció s'iniciï a finals de l'any que ve. Per altra banda, l'Agència Catalana d'Habitatge preveu transformar en habitatges públics l'Hotel Regente.

A finals de l'any que ve es podria començar la construcció de la trentena d'habitatges destinats al lloguer d'ús públic al terreny de l'antiga fàbrica Huguet, a Sant Feliu de Guíxols. L'Ajuntament ja té l'autorització de la Generalitat per adquirir la parcel·la i esperen poder iniciar el procés d'urbanització al més aviat possible.

Els habitatges es destinaran a lloguer públic per a joves que volen emancipar-se, per gent gran o col·lectius que tinguin dificultats d'accés a l'habitatge. També es preveu guardar-ne per a necessitats d'emergència com per exemple desnonaments. A l'espai on es farà l'actuació, antigament havia estat ocupada per una fàbrica surera, avui en dia abandonada.

Una de les altres actuacions per promoure l'accés a l'habitatge és a l'Hotel Regente, una de les propietats dels germans Anlló que ja fa vint anys de la seva mort deixant fins a 9 hotels al municipi sense designar hereus. La Delegació d'Herències de la Generalitat ha cedit a l'Agència Catalana d'Habitatge l'antic immoble, situat al carrer de La Creu on s'està treballant per poder transformar-lo en habitatges públics. Es preveu que pròximament es presenti el projecte.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia