Els rebrots colpegen de nou el sector hoteler

INTERVÉ: Lluís Moliner, President de l'Associació Hotelers Platja d'Aro

És més que evident que la Covid 19 està afectat el sector hoteler de manera radical. A Platja d'Aro, més enllà del desastre econòmic durant els mesos de confinament, semblava que la temporada d'aquest estiu podria remuntar. Però els últims rebrots a Lleida i Figueres han tornat a colpejar el sector. Des de l'associació d'hotelers de Platja d'Aro ens expliquen que no deixen d'arribar anul·lacions de les reserves.
 A tot aquest panorama se li afegeixen els consells que el primer ministre francès va donar el passat divendres. Des de l'estat francès es recomana als seus ciutadans que no viatgin a Catalunya i això no ajuda a millorar la situació.

D'altre banda, el president de l'Associació d'Hotelers de Platja d'Aro, Luís Moliner, assegura que tots els hotels i establiments del municipi  han invertit en aplicar les mesures de seguretat que es demanen des del pla d'actuació del Procicat i que per tant el municipi és un lloc segur per visitar. 
Des de la associació d'hotelers recorden que a Platja d'Aro hi ha més de 1.200 famílies que depenen de la temporada d'estiu i que les consequències econòmiques d'aquestes persones poden ser molt greus. Per aquest motiu, han demanat ajuda a l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro que ja està treballant per la causa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia