El projecte 'Promou' ocuparà un centenar de persones al Baix Empordà

El projecte 'Promou' ocuparà un centenar de persones al Baix Empordà
Baix Empordà

Data: 22/11/2019

Intervé: Joan Loureiro, President del Consell Comarcal

128 persones en risc d'exclusió social i laboral treballaran al Baix Empordà gràcies al projecte 'Promou'. Una iniciativa del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i l'ens supramunicipal que permet durant uns mesos ocupar persones en atur de llarga durada o col·lectius socialment vulnerables.

El projecte promou la contractació de persones en situació d’atur de llarga durada preferentment més grans de 45 anys, persones perceptores de la renda mínima garantida de la ciutadania, dones en situació d’atur o que han estat víctimes de violència de gènere i persones amb diversitat funcional.

Cada exercici d'aquest projecte es contracten una vintena de persones que treballen en àmbits com manteniment, jardineria, construcció, agents cívics, consergeria, educació ambiental i administració.

En paral·lel a aquest programa n'hi ha un altre anomenat 'Singulars', però en aquest cas destinat a joves que busquen la primera feina.

Del personal ocupat en aquest programa en poden sortir futurs treballadors i treballadores del Consell Comarcal o jovent ja amb una primera experiència laboral per posar als seus currículums.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia