La reforma de la plaça de Josep Sarquella té un cost de 127.000 euros

Amb un cost de 127.000 euros i un termini d'execució de 3 mesos, la reforma de la plaça de Josep Sarquella de Palamós té l'objectiu de mantenir la seva essència però en un espai més adequat per a realitzar-hi activitats. Les obres, que són a càrrec d'una empresa especialitzada en obra pública, incorporaran grades fixes, elevaran la part central de la plaça fins al nivell dels carrers del seu voltant, faran millores en les instal·lacions d'enllumenat, clavegueram i reg i augmentaran l'arbrat.

A finals de febrer es van iniciar les obres de reforma de la plaça de Josep Sarquella, ubicada davant de l'avinguda de Catalunya i de l'estadi de futbol Palamós-Costa Brava.

L'execució del projecte, que té un cost de 127.000 euros i es preveu enllestir en un màxim de 3 mesos, permetrà convertir aquest equipament en un referent al municipi que acollirà de manera adequada totes les activitats lúdiques i culturals que s'hi puguin programar.

La reforma manté l'essència que ja té la plaça, però incorporarà unes grades fixes que s'adaptaran a la topografia de l'entorn i crearan una mena d'amfiteatre, en el que es combinarà formigó de color, sauló i vegetació.

Les obres inclouen poder elevar la part central de la plaça fins al nivell dels carrers del seu voltant, evitant d'aquesta manera els problemes d'acumulació d'aigua en períodes de pluja intensa.

També es desplaçarà la columna de l'enllumenat actual, ubicada al centre de la plaça, per tal que aquest fanal no dificulti la instal·lació d'espectacles que es programin.

En darrer lloc, s'ha previst la realització de diverses millores en les instal·lacions de clavegueram, reg i aigua, així com un augment de l'arbrat que té actualment la plaça, per tal de crear més espais ombrívols.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia